Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ressentimentsmänniskor

Motvilja
mot alla som inte uppfyller eran norm
Motvilja
mot alla som inte passar i eran mall
Motvilja
mot alla som är bättre än er
Motvilja
mot alla som tänker annorlunda
Motvilja
mot allt ni inte förstår
Motvilja
mot allt ni inte klarar av
Motvilja
mot sexuellt avvikande
Motvilja
mot kvinnor och män
Motvilja
mot svarta och vita
Motvilja
mot rika och fattiga
Motvilja
mot kristen och muslim
Motvilja
mot arbetare och tjänsteman
Motvilja
för att det är det enda ni kan
Motvilja
som gränsar till hat
Motvilja
som får er att ta deras liv
Motvilja
som får dem att ta sina egna liv
Motvilja
Är det som trycker ner dem
Motvilja
som bönder med högafflar
Motvilja
som boskap utan tankeförmåga
Motvilja
som pöbeln som inte kan tänka själv
Motvilja
är det som karakteriserar er:
Ressentimentsmänniskor.




Fri vers av Wodan
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-10-08 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wodan