Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svalde en alldeles för stor klump kärlek den dagen


Det slutar aldrig
hoppet
att spinna på sina visioner

Du
med självklarheten i ditt hår
smala fingar
och statiska blick

Det sägs att när ögonen
inte längre ser
förstärks andra sinnen

förnimmer fibrerna
varje millimeter

och jag fångar
varje beröring
i en ask

när vi är

hudnära




Fri vers av Jewel_x
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-10-08 19:51



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
och jag fångar varje beröring i en ask, grymt bra!
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jewel_x
Jewel_x