Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordkrig

Tungt beväpnad, i full stridsmundering
kom igen med allt du har
med ord vassa som automatsalvor
ska jag nedkämpa dig
inte ens med pansarbrytande tränger du igenom min mur
men du är en enkel måltavla
kasta förolämpningar som handgranater
de träffar inte mig
med retorik elakare än spårslipad 7.62
ska jag få dig på knä
blotta strupen för nådastöten
den plågsamma sanningen får dig att rosslande ta ett sista andetag





Fri vers av Wodan
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-10-08 19:54



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Allt jag har? Stackars karl, vad dina ord flyger och far. Jag behöver inte mer än orden för att ta ner dig på jorden, för det är så in i norden lätt att platta till den som vill bli fattad, din dikt blev illa rattad för en kastad handske är en kastad handske menad eller inte, du kan bli stenad och det är inte för inte som jag tror de' e' en fint du kör...
Vilken sanning? Har du något att komma med eller drabbades du av stamning?


*ler* (Jag gillar bettet..)
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Wodan