Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för tung

Min bror, låt mig bära dig som om en skadad
bära dig till en plats där du är säker
Som om du vore oförmögen att gå tar jag dig på ryggen
bär dig ur ett krigshärjat land
ända till gränsen- och över
det gör inget att det är för långt att gå
det gör inget att hettan är outhärdlig
det gör inget att du är tung

du är inte för tung-du är min bror





Fri vers av Wodan
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-10-08 20:03



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra och innerligt skriven!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Wodan