Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en morgon att minnas



härlig höstmorgon
där vid kanten av stranden
vågornas musik




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-10-08 21:15



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fina ord!
2006-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself