Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta fick vingar och flög i väg

Livet får inte vara så här
det får inte bara vara en som är kär
Får bara gå vidare och acceptera
det finns absolut inget jag kan göra mera

Mitt hjärta fick vingar och flög i väg
landade hos dig
som inte kunde flyga
med mig

Jag kallar hem mitt lilla hjärta
Måste göra det rätta
För denna själ har förlorat
sin värdighet för längesen
Vingklippt flyger hon åter hem
så jag kan låsa in henne igen

Jag trodde att jag behövde dig
men du behövde aldrig mig
Så jag gråter som ett barn
vad finns att göra
Måste ju inse mitt vansinne
och sluta mitt egna liv förstöra





Fri vers av Spirit
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-10-09 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit