Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor blev höst

Som bladen lämnar
sitt träd och faller till marken
Så föll min kärlek för dig
Men ditt hjärta föll inte för mig

Och vindar ska viska
de finaste ord
som jag själv behöver höra
Så nu ligger mitt hjärta
i lövhögen och får förmultna
säg vad kan det göra

Vila och få näring för att våga sig upp igen
inte göra sig pinsamt skygg
Nej som om trädet vore kärlek
ska den få växa sig stark och trygg

Mina känslor blev höst
Jag har inte sovit på ditt bröst
jag sökte någon annans tröst
Vad hjälpte det att lyssna på min inre röst












Fri vers av Spirit
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-10-09 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit