Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... behöver inget annat än sig själv för att finnas..



Saknaden

 

Min saknad

är inte bara min 

den saknar också

ansikte

 

kan den få låna ditt? 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-10-09 12:26



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
bestickande...samtidigt undrar jag vad gäller innehållet: är alltså utbytbart, personen..(var det det du ville säga?)
2006-10-10

  Propella
Jisses. Totalt och fullkomligt oemotståndlig text!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer