Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där som blev

jag önskar
att den hårdaste
skorpan i min ledsenhet
ska falla av
kanske läka
det öppna såret

låta frisk sorg flöda







© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-10-09 14:15



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Gillar dina associationer till en sårskorpa i själen, som behöver "rugas av" och läka snyggt. Hälsar Fredrik
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander