Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlora dig

hur ska jag kunna
hålla dig kvar när
jag förlorar dig
var gång du går

hur ska jag veta att du är mig nära
när oroliga tårar faller
känner gnagande tomhet

hur ska jag lita på att du har mig kär
när du tystnat och inga ord
längre hörs

hur ska jag..





Fri vers av Myself
Läst 293 gånger
Publicerad 2004-11-27 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself