Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev påmind om elden som förtärde min faster kropp även om hon lyckades klara sig i slutändan. Men jag var tvungen att skriva undan tårar av minnen och av lidandet som fortfarande är hennes liv.


Eldlågor och Eldrosor

En skugga som slår sig ner
djupt i våra hjärtan
evigt roterande i evighet


två tårar för
tusen lågor av
eld rosor


ett minne av
den vinterns dystraste dag

där tårar
var lågor


och livet trots allt
klarade de sista timmarna




Fri vers av virre
Läst 840 gånger
Publicerad 2006-10-09 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre