Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När minnen är allt som finns kvar...


Minns du sommarnatten?

Minns du den där natten vi hade tillsammans?
I sommras då din säng var aldeles för varm
och natten var aldeles för kort
Du såg på mig
och jag kände mig vacker
för första gången i mitt liv




Fri vers av Delora
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-10-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora