Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får säga vad du vill till mig

Du får gärna berätta för mig
att jag är dum, ful, faktiskt rätt elak
och sådär äckligt naiv som bara nyfödda får vara
Så länge du efteråt kan se mig i ögonen
och säga \"Jag älskar dig\"
även fast vi båda vet
att jag inte förtjänar det




Fri vers av Delora
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-10-09 19:43



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Det var verkligen ödmjukt. Bra tänkt, men du måste skaffa dig litet skinn på näsan! Stor kärlek!
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora