Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de missförstådda själarnas underland.

han bor i en lägenhet
han går i arbetsterapi

världen var iskall och ett hot
i ett liv i total förvirring

en sluten vuxenpsykiatrisk avdelning
behandlingshem

han trodde på rösterna och orden gick rakt in i honom
han kände sig precis så dålig och usel som de påstod

han tänker:

Det är som om du
hindrar att andas mig

som om du stannar luften mellan
dig och mig

andetagen
ande dräkten

om fortfarande ännu finns till

räcker jag till

I de missförstådda själarnas underland.





Fri vers av BillMarcus
Läst 393 gånger
Publicerad 2006-10-09 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillMarcus
BillMarcus