Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skägglav och barkklädda armar

trollskogens
öppna famn
är redo
att ta emot mej

påhittade ögon
klipper ivrigt
hälsar mej
välkommen

de gamla
skäggstubbarna
berättar ljudlöst
skrönor jag vill
höra

jag visslar med
en mun jag inte
trodde fanns





© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-10-10 00:04



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Snyggt beskriven skogskänsla!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander