Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yaw on

 

jag är rädd

men jag vågar inte tala om det

eller ens formulera hotet för mig själv

jag vågar inte släppa fram tårarna

för jag vet att den här gången kan de

inte läka eller omforma något

av det jag gråter över-

och hela min barndom står och väntar

på mig precis bakom min axel, den rör

vid min nacke med smekningar avsedda

för min död

 

röda pärlor av mitt blod som ni band

i mitt hår skär så djupt in nu

att jag inte ens kan skrika längre

och jag vågar inte protestera

eller ens finna mig i det

-fingrar slött på olika utvägar

som alla verkar tryggare

än eran famn

 




Fri vers av volatile
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-10-10 07:24



Bookmark and Share


  heavymetalunge
De va såå vackert.. de känndes nästan som at du skrev om mina kännslor..
2006-10-11

  Propella
Aj aj aj, den här kändes. Den la sig som en isbit i magen. Smärtsam men samtidigt bedövande vacker.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile