Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumheter

om jag inte
tillåts säga
dumheter

kommer inte
heller de
kloka orden




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-10-10 07:28



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
rätt. man kan inte sanera redan i begynnelsen. (kul bild på dig föressten)
2006-10-10

  Bysmeden
Håller fullkomligt med....så enkelt är det....!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP