Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provsprängning.

 

 

De sista tagetesblommorna 

 utanför mitt fönster får bli

 min protest mot

kärnvapenprovet i Korea.

Det får inte bli flera

provsprängningar.




Fri vers av Annmargreta
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-10-10 09:33



Bookmark and Share


  vildvin
instämmer i din protest
2006-10-10

  Cris
Vilken fin fredssymbol..
nä inga fler provsprängningar tack!!!

IDIOTI och vansinne... nedrustning
vore det enda vettiga...
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta