Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag våndas för att jag har tappat er

 

och för att jag inte får gråta ut i din famn längre, mamma

 

och för att jag inte längre kan tala om det som berör mig mest, pappa

 

och för att ni säger att ni älskar mig, och gör det,

men ändå inte kan ge mig ert stöd, det som jag behöver

allra jävla mest

 

Och Därför Våndas Jag. 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-10-10 17:09



Bookmark and Share


  Roger VIP
Och så var livet då för alla föräldrar och de som behövde dem...Fan va bra skrivet
2006-10-10

  Christian_H
Hård men bra. Sorlig.
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile