Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKT

Tårar i ensamhet
Skratt i sällskap
Ingen vet hur nära
Ingen vet hur falskt
Vill vara så glad,
men mörkret tar över.




Fri vers av Darkness
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-10-11 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness