Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorsåg

ärren på mina armar bleknar sakta

det gör inte tankarna, de skär
som en vrålande motorsåg,
djupt i min hjärna

hur stänger man av den?




Fri vers av Darkness
Läst 580 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-12 15:23



Bookmark and Share


  Psykad
klockren, gillar den!
2008-01-31

  Charlotte Johansson
Den var bra. väldigt hämsk.
2007-11-08

  Patrick K
igenkännande.. detta griper!
2007-10-31

    anakin
När hjärnan går på högvarv
går det inte att stänga av den.

Gör något galet, tills den har fått nog.
2007-10-31

  coffe
kärlek på såren så kommer våren och då läker alla såren..
en inre drivkraft av värme gör så att det växer kärlek där det förut växte hat....självförakt är inte makt..kärlek ger evigt liv..c

du är viktig och betydelsefull..c
2007-10-19

    White as a star
Den här känns, och den känns igen.. Mkt bra skrivet.
2007-10-19

  Nicklasb
man låter bli att lyssna!!!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness