Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräp


du satte kniven i ryggen på mig

hackade gång på gång tills inget liv fanns kvar

kastade kniven och gick därifrån




Fri vers av Darkness
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 01:40



Bookmark and Share


    White as a star
Mkt bra skrivet, må jag säga.
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness