Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flagor




svarta flagor av kristall virvlar runt mig

det sprakar och knastar, hjärnan svämmar över

vet inte vart jag ska ta vägen




Fri vers av Darkness
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness