Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROLL-SPEL


En del tar på sig en föräldra roll.
Andra tar den lyckliga rollen.
Några vill ha den tuffa och coola rollen.
Andra lockas av rollen som de som kan allt.

Men resten då?
alla som är vilsna, rädda, sorgsna,
förvirrade och bortglömda.

eller är det oxå bara roller?

Varför vill människor ha roller?
Å spelar det nån roll egentligen?




Fri vers av Darkness
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-10-28 19:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Man spelar bäst om man är sig själv. Andras roller är sämre.\" (Strix Q)
2007-11-29

  charlotte hedendahl
Det kan man undra! Bra skrivet!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness