Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vasst



Ögonfransar vassa som rakblad,
skär sönder var gång jag blinkar.


Vill hitta min egen väg.





....hittar du din....




Fri vers av Darkness
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 13:30



Bookmark and Share


    White as a star
Så himla bra skrivet! Applåderar.
2007-10-31

    Ken Cassel
Hej!
Nä, jag hittar nog aldrig min väg
för jag är ständigt sökande
Tummen upp!
Kram
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness