Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns inte

Skira slöjor svajar sakta när jag andas
Svidande lungor, hittar inte syre.

Tårfyllda ögon som inget ser
Svart blod i tunna kalla ådror

hjärnan skriker:
VAR ÄR DU?




Fri vers av Darkness
Läst 632 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-19 01:05



Bookmark and Share


  Tippex
Så älskade syster dyster, nu finns du någon annanstans, jag såg stenen och jag har den kvar.
2009-11-11

    Freey- poet fo sho'
Sjukt vackert skrivet. Träffar en helt \'out of nowhere\'
applåderar händerna av mig !
2007-12-12

  Sadhistory
Djupa ord! Bra skrivet *applåd*
2007-10-30

  Niklas Gladh
starkt! bra!
2007-10-28

  Thurizas
uff för att inte hitta när sinne och kropp inte är ett..ja så tolkar jag din text om sårbarhet här. mycket bra skrivet!
2007-10-25

  treachery
väldigt vackert skrivet.. en text som berör en.
2007-10-25

  ANDREA D
Mycket vackert, skirt och naket****
2007-10-24

    Bodil Sandberg
Tunga ord...går rätt in!!!
2007-10-24

    White as a star
Hitta tillbaka till dig..!
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness