Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör du?

Om ingen hör min röst,
skriker jag inte då.

Om ingen ser att jag blöder,
har jag inte skurit mig då.

Om ingen hittar mitt lik,
lever jag då?




Fri vers av Darkness
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 01:43



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Tankar värda att tänka på ... Jag vill ge olika svar på varje fråga ... Du skriver berörande ...
2011-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Nej.
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness