Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKA VILL?

Vill man inte se något,
ser man det inte.

Vill man se, kan man få se allt.

Hur vet man vilka
som vill se då???




Fri vers av Darkness
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-10-11 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness