Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA MIG..

Följer djävulen när
ingen annan leder.
Ta mig för den jag är,
eller lämna mig ifred.

Ni som förstår, förstår.
Jag ändrar mig inte för
någons skull.

Ta mig för den jag är!




Fri vers av Darkness
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-11 02:13



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jag förstår

<3 sköt om dig
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness