Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄRKS DET?

Som en linnetråd i mitt örngott
Som en flyttfågel i skyn
Som ett leende utan mening

Flyter livet sakta förbi, utan
att någon märker något.




Fri vers av Darkness
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-10-11 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness