Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDEN

Att göra rätt kan vara att göra fel
Att göra fel kan vara att göra rätt.

Resan genom livet påväg
mot världens bästa resmål.

Döden.




Fri vers av Darkness
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-11 14:09



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow så jäkla sant alltså! :)
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness