Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOD

Tappas på blodet i mitt huvud.
Allt blir svart.
Någon ringer.
Svarar.

Börjar andas igen.
Rätt person,
rätt tillfälle.

Överlever.




Fri vers av Darkness
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-10-11 14:12



Bookmark and Share


    Camillaa
oh, jag ryser ,
speciell och bra skriven!
/ C *
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Darkness
Darkness