Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cementering

Ett ensamt torn
piskat av regn och vind
börjar ge vika
Handlar cement
gjuter in det fina med dig
Vill bevara skenet




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-10-11 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt