Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt som gör en glad men som man aldrig får höra





ibland behövs bara tre ord


jag



älskar



dig





vissa saker säger man alldeles för sällan





Fri vers av önska
Läst 549 gånger
Publicerad 2006-10-11 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

önska
önska