Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bullmamma is the shit!

Märta är ett fint namn

Märta, Greta, Kerstin,

och Gunnar,


Gunnar har jag upptäckt alldeles precis,

jag läste en bok och författaren hette Gunnar, det var en bra bok!

Det är ett mycket fint namn, Gunnar

Får jag en son ska han heta så,

och hans syskon ska heta Märta, Greta och Kerstin

oavsett kön


Och jag ska ha förkläde och baka bullar.

Varje vecka ska jag baka åt mina små,

och jag ska stå i dörren och möta när de kommer hem från skolan

Gunnar, Märta, Greta och Kerstin

Ett rutigt förklade ska jag ha


Gunnar stormar in med mössan jag stickat åt honom, han ler

Första snön har precis kommit

Märta och Kerstin retas med Greta och jag säger att man ska vara snäll mot

varandra

Och så tar jag av dem mössorna, de som jag stickat på lediga stunder

Jag tycker om att sticka


Efter mat och bad är det sova för Gunnar, Märta, Greta

Kerstin har redan somnat

Gunnar läser för Märta, jag läser för Greta men kommer av mig

Lyckan slår mig i magen och får mig att titta upp

Gunnar, Märta, Greta och Kerstin!

Ja, jag är lycklig!




Fri vers av önska
Läst 860 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

önska
önska