Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört

Livet är så skört

måste vara rädd om det

Du har bara ett




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-09-19 15:37



Bookmark and Share


  Nessie
Fina och sanna ord. Ger mig känslan av att livet är lika skört som en porslinsvas om man inte tar hand om sig.
2006-09-19

  prinscess VIP
mmmm det måste man vara
livet är en gåva
sinnligt och varmt beskrivet på något sätt
tycker jag
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg