Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett dödligt virus

Är du blind?
Eller tittar du inte?
Är du döv?
Eller lyssnar du inte?
Du går förbi!
som om inget hade hänt.
Som om allt stod rätt till.
Du står där tio meter bort.
Du hör allt som sägs,
men du rör inte en fena!
Det är ingen som bryr sig.
Som om det var farligt.
farligt att hjälpa!
Som om jag var ett dödligt virus!




Fri vers av Hanna_
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:09



Bookmark and Share


  Klara_
Jag förstår precis hur du känner!
Tycker synd om dig!
2006-10-15

  E-rik08
hemskt att vara så avskild från alla andra=/
men det är en stark text som iaf ger mej starka intryck
2006-10-11

  Måna N. Berger
Bra text. Angeläget tema.
Likgiltigheten för medmänniskor är det mycket dödligta virus som tycks sprida sig i våra dagar.
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_