Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspussel

Jag är trött
Jag orkar inte mer

Så mycket att hinna
Så mycket att orka

Tänka på dig
Tänka på mig

Hur pusslar man ihop sitt liv?




Fri vers av Hanna_
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-15 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_