Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget ont mot Klara men...


Tvillling

Två lika flickor
med två helt olika liv
Jag vill leva själv




Bunden vers (Haiku) av Hanna_
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-10-15 21:21



Bookmark and Share


  Klara_
Ja, precis, jag håller med!
Vi är två helt skillda individer, men vi behandlas ofta som om vi vore en.

Kul haiku!
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_