Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

En som jag har inte många like
En som jag ensam i sitt slag

En som jag måste tänka efter
En som jag du dömmer varje dag

En som jag en annorlunda människa
den som alla ser och tittar på

Jag är den som ingen ville ha
Jag är den som viste vem jag var









Fri vers av Hanna_
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-10-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_