Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom galler

I drömmar fyger jag uppe bland molnen
tittar ut över vår lilla värld

Jag hoppas att jag en dag får komma dit på riktig
att jag kan flyga där och inte sitta här

En fågel flyger mellan alla hustak
jag ser ett löv som svävar gatan fram

Jag vill också sväva högt upp ibland målnen
Jag vill sväva där och inte sitta här







Fri vers av Hanna_
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-10-16 08:16



Bookmark and Share


  E-rik08
sväva inte iväg för långt bara, det är viktigt att man håller fötterna på jorden;)
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_