Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor sorg

Min katt
en vän
någon jag kan lita på

Någon att säga allting till

En som vet varför jag grät

Min sorg är stor men du kunde dela den med mig
så jag slapp dränka mig själv

I min sorg




Fri vers av Hanna_
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-10-15 11:33



Bookmark and Share


    Camillaa
fint skrivit
/ C *
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_