Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättlinan

Att hänga på en slak lina
utan att kunna styra åt vilket håll det ska blåsa

Veta att vilken sekund som hälst så ramlar jag ner

Fokuera - Koncentrera dig...

Det kommer en storm

Tar tag i närmaste föremål och söker skydd
jag får ett handfast grepp till svar

Denna gång...




Fri vers av Hanna_
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-10-16 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_