Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ros

Jag står i storm och vinden viner
du är min klippa och mitt stöd
du hjälper mig att komma i lä

Jag står i regnet och det piskar mig på kroppen
du är mitt skydd
du har en stor varm glöd

Jag står i sloen och njuter av den sköna
Du kommer och frågar hur det är

Du är en som alttid finns där och som hjälper
Du är min klippa och mitt stöd ´

Jag vet inte vad du heter
men
du kommer föraltid få vara

min ros




Fri vers av Hanna_
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-10-15 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_