Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet område

Får man göra så här?
Nej!
Lägg dig inte i!
Det är min sak hur jag vill bli!
Fot storleken spelar ingen roll,
snyggheten inte heller.
Balett eller fotboll,
det är min sak,
Det bestämmer jag!
Lita på mig,
det går bra.
För jag är,
jag!




Fri vers av Hanna_
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:10



Bookmark and Share


  Klara_
Maria eller?
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_