Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag sjuk?

Springer hit och dit,
upp och ned,
fram och tillbaka
Hinner inte!
Orkar inte!
Då, nu, sen.
Begrepp eller ting?
Det spelar ingen roll.
Stressen finns där i alla fall.
De måste bort.
Raderas ut ur minnet,
deletas från hårddisken
eller brinna i någon brasa någonstans!
Så att jag kan andas, lugnt.
Ta det lugnt igen.
Men det går inte!
stressen kommer fortsätta
och fortsätta i evighet...




Fri vers av Hanna_
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:11



Bookmark and Share


    mellanmål
Om du inte är det så kommer du iaf bli det om du inte lugnar ner dig lite. Och då är dagens kloka ord: bara du själv kan ta hand om dig, ingen annan kan eller kommer göra det åt dig. Slutsatsvis måste du lära dig att sätta gränser och prioritera om det nu är så att du känner som du skriver. Behöver du fler tips får du gärna höra av dig med en rad eller två.

Mm
2006-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Hanna_