Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg

rörlighet.

jag älskar dig.

ja, det slår fortfarande
inom mig,
Älska mig
Tänk
Älska mig.
Vägskyltar som bleknar bort
men färgen den blir allt starkare.
Det blåser,
ser du Älskling?
en tanke.
känsla
du.
Skuggan flätas samman
mellan dina fingrar.
jag drömde,


Tystnad.




Fri vers av Katja-
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:26



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
mycket mycket kärleksdikter hos dig :)

den här tycker jag om, tycker om \"Vägskyltar som bleknar bort\" och tystnaden på slutet,

vackert!
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-