Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap är mer är tusen ord

Vi var så nära
livsviktig kärlek
du, jag sådana som vi
fight
gråt
tusen rop
vänskap som krossade mig




Övriga genrer av Hanna_
Läst 601 gånger
Publicerad 2006-10-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna_