Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha Ha!!



du hör fan hemma i min mun

Du smälter över mig

och vidunderliga smaker välver du över min tunga

och visst det är för min lyckas skull

som jag älskar dig

 

mörk och behaglig

och alldeles sidensval mot mina läppar

samtidigt så varm och känslig

och med en fyllighet jag knappt kan vänta på

 

mot mina fingrar känns du

och du lockar mig med din djupa färg

du fångar upp mig i evigheter

när du sakta rör vid min suktande mun

 

 

 

god är du,

choklad

 

 

 

 




Fri vers av volatile
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-12 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile