Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im a sucker for you baby

 

vakna med mig

så ska jag kyssa bort din skälva

ömma med mig

så ska jag trolla bort dina ledsna ögon

älska med mig

så ska jag älska fram din lycka

var med mig

så ska jag vara borta, här och framme i din evighet




Fri vers av volatile
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-10-13 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile